Opstellingen in kernkwadranten

Wanneer?

ZONDAG, 3 MAART

13u - 17u

 

Waar?

ROMAANSE POORT

BRUSSELSESTRAAT 63

3000 LEUVEN

Wat?

 

Staat een bepaald thema in jouw leven heel sterk op de voorgrond? Vind je het moeilijk om met dit thema om te gaan en wil je er meer vat en zicht op krijgen? 
Merk je dat een bepaald patroon steeds opnieuw terugkeert, bv. conflicten met anderen, heftige emoties en reacties waar je je pas achteraf echt bewust van wordt en niet echt kunt verklaren, een gevoel van machteloosheid,...? 
Stoort een bepaald gedrag bij anderen je heel erg en kan dit je heel kwaad maken? 
Schiet je vaak door in iets, bv. teveel zorg dragen voor anderen en jezelf daarbij helemaal wegcijferen, je helemaal op je werk storten en daarbij andere facetten van je leven verwaarlozen, obsessief sporten,...?

 

We gaan aan de slag met jouw allergie, kwaliteit, valkuil en uitdaging.

 

Als je wilt dat jouw thema wordt opgesteld, dan ben jij de centrale cliënt en kies jij uit de aanwezige deelnemers de representanten voor elk aspect van jouw opstelling. Via experimenten en verschuiving van posities in de kernkwadranten, wordt jouw thema steeds meer helder en komen bepaalde zaken tevoorschijn die voordien in jouw schaduw zaten. Op een zachte, milde manier wordt toegewerkt naar heling. Er ontstaat opening en ruimte waar je eerder het gevoel had vast te zitten. Hierdoor gaat de energie weer stromen en kunnen verassende inzichten en oplossingen zichtbaar worden. Moeilijkheden veranderen in mogelijkheden!

 

Op één namiddag kunnen de thema's van minstens twee deelnemers aan bod komen. De andere deelnemers zijn representanten voor bepaalde aspecten van deze thema's, maar leren telkens zelf ook heel veel door deelname in de opstellingen van de centrale cliënt. Iedereen gaat naar huis met een unieke ervaring, nieuwe inzichten en een schatkist vol persoonlijke groei en rijkdom. 

Wil je graag deelnemen?

 

Vul dan onderstaan formulier in en druk op 'verzenden'. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met meer info en details.

 


Prijs?

DEELNAME ALS Totaalduur Prijs
Centrale cliënt 4 uren € 80
Representant 4 uren € 30

Let op!

DEELNAME IS PAS VERZEKERD NA HET STORTEN VAN HET DEELNAMEBEDRAG OP BE30 3631 8302 6411,
MET ALS MEDEDELING JOUW NAAM, GEVOLGD DOOR 'OPSTELLING KERNKWADRANTEN 3 MAART'!